علیرضا بصیری با بیان اینکه خربزه درختی دوپایه (پاپایا) بوده و با بذر تکثیر میشود، تصریح کرد: فاصله زمانی کاشت تا برداشت این محصول یکساله است و هر اصله ٤٠ کیلوگرم میوه میدهد که تا سه سال تولید آن اقتصادی و مقرون به صرفه خواهدبود.
به گفته وی در این گلخانه، اوایل زمستان گذشته ٢٧٠٠ نشاء چهارماهه پاپایا از نوع پاکوتاه بنگالی کاشته شده است که پیش بینی میشود در اواخر شهریورماه امسال محصول آن برداشت شود.
بصیری با اشاره به اینکه هر کیلو خربزه درختی در بازار ۳۰ هزارتومان به فروش میرسد خاطر نشان کرد: پاپایا یکی از میوههای استوایی و بومی مناطق حارهای آمریکا و مکزیک است و در کشورهای هند، آفریقای جنوبی، سریلانکا و فیلیپین هم پرورش داده میشود.
کاشت میوه پاپایا در ایران برای اولین بار در شهر یزد انجام شده است که به عنوان میوه وارداتی نیز در کشور به فروش میرسد و دارای خواص فراوان از جمله تقویت سیستم ایمنی، گوارش، بینایی و کنترل قندخون است./ روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی