جشنواره طبخ آبزیان با حضور جمعی از کارکنان مدیریت جهاد کشاورزی، چهارشنبه ۳ اَمرداد در سالن این مدیریت برگزار شد.
بیتا فسایی، هورگان: کارشناس ارشد اداره بهبود تولید دامی، هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ آبزیان بخصوص ماهی و افزایش سرانه مصرف آن در سبد غذایی خانوادهها اعلام کرد و گفت: میانگین سرانه مصرف آبزیان در شهرستان نیریز 1.2کیلوگرم است که این میزان با میانگین کشوری که ۱۰ کیلوگرم است فاصله داشته و حدود 9 کیلوگرم کمتر است.
علی قرایی گفت: ماهی یک منبع غذایی با ارزش تغذیهای بالا است که مصرف آن در خانوادهها باید نهادینه شود.
وی خاطر نشان کرد: با برگزاری چنین برنامههایی مردم گرایش بیشتری به مصرف ماهی در سفره غذایی خود نشان می دهند.
شرکت کنندگان در این جشنواره با نحوه تشخیص ماهی تازه، تمیز کردن، مزهدار کردن و نحوه پخت انواع غذاهای متنوع با استفاده از گوشت ماهی و میگو آشنا شدند.
همچنین در ادامه این برنامه پس از داوری غذاهای طبخ شده، به ۳ نفر برتر جوایزی اهداء شد.
نظر شما