تعداد بازدید: ۲۱۷
کد خبر: ۱۱۹۵۴
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۶ - 2022 22 January
آشپزباشی
راضیه یزدی‌نژاد / مدرس آشپزی
مواد لازم:
آرد سفید: 300 گرم  /  شکر: 40 گرم / آب: 130 گرم   
خمیر مایه: 6 گرم  / نمک: 5 گرم 
کره برای داخل خمیر: 50 گرم 
کره برای رومال خمیر: 50 گرم 
زعفران دم کرده: 1قاشق غذاخوری

شیوه پخت:
خمیرمایه را با یک قاشق مرباخوری شکر و نصف لیوان آب فعال کنید.
آرد را الک کرده و نمک و شکر را به آن اضافه می‌کنیم. خمیرمایه را افزوده و سپس آب را کم‌کم به مواد آردی اضافه می‌کنیم تا خمیر لطیفی به دست آید. زعفران را می‌افزاییم و کمی ورز می‌دهیم. سپس کم‌کم کره را به آن افزوده و ورز می‌دهیم. 

خمیررا به مدت 30 دقیقه در محیط استراحت می‌دهیم. البته باید حتماً روی آن را با نایلون بپوشانیم تا خشک نشود.

سپس به چونه‌های 100 گرمی تقسیم کرده دوباره 20 دقیقه استراحت می‌دهیم.

هر چونه را نازک باز کرده و کمی از کره را روی آن با برس می‌کشیم و چند پر زعفران می‌زنیم و آرام رول می‌کنیم.

بعد با پیتزابُر خمیر را از وسط به دو نیم کرده و دوباره به صورت دایره‌ای رول می‌کنیم. 

در قالب پای سیب گذاشته و رویش را پوشانده و نیم ساعت استراحت می‌دهیم. 

روی رول‌ها را رومالِ تخم‌مرغ و وانیل می‌زنیم و چند پر زعفران می‌ریزیم و در فر 165 درجه به مدت بیست دقیقه قرار می‌دهیم.

بعد از بیرون آوردن تا داغ است روی آن را عسل یا شیره می‌زنیم. 

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها