تعداد بازدید: ۲۶۴
کد خبر: ۱۱۸۶۳
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۹ - 2022 15 January
آشپزباشی
راضیه یزدی‌نژاد / مدرس آشپزی
کیک اسفنجی: 100 گرم
شکر: 200 گرم روغن مایع: 15 گرم
گردو: 100 گرم سفیده تخم‌مرغ: 90 گرم
سرکه: 6 گرم    پودر کاکائو: 1قاشق غذا خوری

ابتدا نصف سفیده تخم مرغ را با گردو و شکر و کیک اسفنجی و پودر کاکائو مخلوط کرده و دو بار چرخ کنید. بعد بقیه سفیده و روغن مایع را اضافه ‌کنید و روی حرارت کم مدام هم بزنید و تا زمان داغ خوردن دست از هم زدن نکشید. در آخر سرکه را اضافه کرده و چند دقیقه دو باره هم بزنید و بگذارید کاملاً خنک شود. مواد را در قیف یک بار مصرف بریزید و روی کاغذ روغنی چرب شده بریزید و روی آن را خلال بادام یا مغز بادام یا پودر بادام بریزید و مقداری پودر قند الک کنید و در فر داغ قرار دهید.

نکات: 
1- اگر همه سفیده را بریزید موقع چرخ کردن اذیت می‌شوید. 

علت اضافه کردن نصف تخم مرغ راحت چرخ شدن و گلوله نشدن مواد است. 

2-  سرکه سفید استفاده کنید.

3- داغ خوردن مثل شیرینی نارگیلی خیلی مهم است. مدام ولی آرام روی حرارت ملایم. 

4- داغ بودن فر خیلی مهم است. اول فر را  یک ربع روی 200  درجه گرم کنید و بعد که شیرینی را قرار دادید دمای فر را روی 175 قرار دهید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها