مواد لازم:
کره:۷۵ گرم (به دمای محیط رسیده)
پودر قند:۵۰ گرم
تخم مرغ:۱ عدد
وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری
آرد :۱۵۰ گرم
بکینگ پودر:یک چهارم قاشق چایخوری
مواد میانی:
تخم مرغ درشت: ۱ عدد
کره آب شده:۵۰۰ گرم
آرد:۳۰ گرم
شکر:۵۰ گرم
پودر هل:۱ قاشق چایخوری
گردو :۷۰ گرم
وانیل: کمی
طرز تهیه:
ابتدا کره و پودر قند را با هم زن زده، تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید
آرد و بکینگ پودر الک شده را کمکم به مواد اضاف کنید. اول با قاشق و بعد با نوک انگشت خمیر را صاف کنید. مواظب باشید زیاد ورز ندهید که به روغن میافتد .
خمیر به دست آمده را داخل کیسه فریزر به مدت ۱ ساعت استراحت داده و بین دو نایلون باز کنید.
بعد با قالب تارت کوچک قالب زده و داخل قالب پهن کرده و شکل دهید.
بعد خمیر را با چنگال سوراخ کنید و مواد میانی را ریخته، در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید. بعد از پخت کمی عسل یا شربت بار روی شیرینیها ریخته و با پودر پسته تزئین کنید.
طرز تهیه مواد میانی:
شکر، تخممرغ و وانیل را با هم زن در حد مخلوط شدن زده ، آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سپس کره آب شده، پودر هل و مغز گردوی خرد شده را بریزید.
نظر شما