تعداد بازدید: ۲۲۲
کد خبر: ۱۱۸۰۴
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۰ - 2022 08 January
آشپرباشی
راضیه یزدی‌نژاد / مدرس آشپزی
مواد لازم:
کره:۷۵ گرم (به دمای محیط رسیده)
پودر قند:۵۰ گرم
تخم مرغ:۱ عدد 
وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری 
آرد :۱۵۰ گرم
بکینگ پودر:یک چهارم قاشق چایخوری 
مواد میانی:
تخم مرغ درشت: ۱ عدد 
کره آب شده:۵۰۰ گرم
آرد:۳۰ گرم
شکر:۵۰ گرم
پودر هل:۱ قاشق چایخوری 
گردو :۷۰ گرم
وانیل: کمی 

طرز تهیه:
ابتدا کره و پودر قند را با هم زن زده، تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید 

آرد و بکینگ پودر الک شده را کم‌کم به مواد اضاف کنید. اول با قاشق و بعد با نوک انگشت خمیر را صاف کنید. مواظب باشید زیاد ورز ندهید که به روغن می‌‌افتد .

خمیر به دست آمده را داخل کیسه فریزر به مدت ۱ ساعت استراحت داده و بین دو نایلون باز کنید.
بعد با قالب تارت کوچک قالب زده و داخل قالب پهن کرده و شکل دهید.

بعد خمیر را با چنگال سوراخ کنید و مواد میانی را ریخته، در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید. بعد از پخت کمی عسل یا شربت بار روی شیرینی‌ها ریخته و با پودر پسته تزئین کنید.

طرز تهیه مواد میانی:
شکر، تخم‌مرغ و وانیل را با هم زن در حد مخلوط شدن زده ، آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سپس کره آب شده، پودر هل و مغز گردوی خرد شده را بریزید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها