تعداد بازدید: ۲۹۰
کد خبر: ۱۱۷۲۸
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۳ - 2022 01 January
مواد اولیه برای 4 نفر:
ذرت: نصف لیوان
لیمو ترش: 1 عدد
عدس پاک و خیس شده: 1 پیمانه
عصاره پودر کاری: 1 قرص
عصاره زعفران: 1 قرص
پیاز متوسط خرد شده: 1 عدد
هویج خرد شده: دو سوم لیوان
سیر ریز خرد شده: 2 حبه
ادویه: به میزان لازم

1. ابتدا پیاز، هویج و سیر را تفت دهید تا نرم شود.

2. عدس و ذرت را به همراه 6 پیمانه آب اضافه کنید. سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید بپزد.

3. پس از آنکه عدس و ذرت به خوبی پخت، عصاره پودر کاری و عصاره زعفران را به ترکیب اضافه کنید. عصاره باعث می شود تا عطر و طعم غذا بهتر شده و سوپ جا افتاده شود. توجه داشته باشید که در صورت استفاده از عصاره نیازی به افزودن نمک به غذا نیست.

4. بعد از اینکه کاملاً پخت با کمک گوشت‌کوب برقی سوپ را پوره کنید تا به قوام دلخواهتان برسد.
5. سپس آبِ لیمو و ادویه را اضافه کرده و سوپ را نوش جان کنید.
نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها