پودر نارگیل پر چرب: 125 گرم / روغن مایع: 75 گرم
شکر: 250 گرم / سفیده تخم مرغ: 3 عدد
آب لیمو: یک دوم و وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
شیوه پخت: شکر، پودر نارگیل، سفیده تخممرغ، روغن مایع و وانیل را باهم مخلوط کرده و از چرخ گوشت دو بار رد کنید. سپس در یک قابلمه ریخته و با قاشق چوبی روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود (اصلاً نباید بجوشد). بعد آبلیمو را اضافه کنید. حدوداً ده دقیقه نگه دارید و بعد بگذارید خنک شود. مواد را داخل قیف ریخته و در سینی که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید و در فر 175 درجه به مدت یک ربع قرار دهید.
نکات:
1- داغ زدن (حرارت دادن) شیرینی نارگیلی مهمترین قسمت است. روی حرارت کم مرتب با قاشق چوبی هم بزنید.
2- در ابتدا مواد سفت است و بعد از 5 دقیقه روان میشود. مواد را بین دو انگشت تست کنید. نباید دانه شکر را زیر دستتان احساس کنید. داغی مواد باید به اندازهای باشد که دستتان را نسوزاند.
نظر شما