تعداد بازدید: ۳۱۰
کد خبر: ۱۱۶۴۹
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۴ - 2021 25 December
آشپزباشی
راضیه یزدی‌نژاد / مدرس آشپزی
پودر نارگیل پر چرب: 125 گرم / روغن مایع: 75 گرم

شکر: 250 گرم / سفیده تخم مرغ: 3 عدد

آب لیمو: یک دوم و وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری

شیوه پخت: شکر، پودر نارگیل، سفیده تخم‌مرغ، روغن مایع و وانیل را باهم مخلوط کرده و از چرخ گوشت دو بار رد کنید. سپس در یک قابلمه ریخته و با قاشق چوبی روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود (اصلاً نباید بجوشد). بعد آبلیمو را اضافه کنید. حدوداً ده دقیقه نگه دارید و بعد بگذارید خنک شود. مواد را  داخل قیف ریخته و در سینی که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید و در فر 175 درجه به مدت یک ربع قرار دهید. 

نکات:
1- داغ زدن (حرارت دادن) شیرینی نارگیلی مهمترین قسمت است. روی حرارت کم مرتب با قاشق چوبی هم بزنید.

2- در ابتدا مواد سفت است و بعد از 5 دقیقه روان می‌شود. مواد را بین دو انگشت تست کنید. نباید دانه شکر را زیر دستتان احساس کنید. داغی مواد باید به اندازه‌ای باشد که دستتان را نسوزاند.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها