تعداد بازدید: ۲۹۵
کد خبر: ۱۱۶۴۱
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۸ - 2021 25 December
مرطوب نگه‌داشتن بدن جزو مهمترین نکاتی است که فرد می‌تواند در مبارزه با آنفلوآنزا انجام دهد.
 
️سوپ مرغ: مواد تشکیل‌دهنده سوپ مرغ باعث مبارزه با التهاب می‌شود و پاسخ‌های التهابی به بیماری را کاهش می‌دهد. سوپ مرغ همچنین راه بینی و گلو را باز می‌کند و فرد راحت‌تر نفس می‌کشد.

 ️سیر‌ : سیر دارای خواص ضد ویروس و ضد باکتری است.

️میوه‌های حاوی ویتامین C

️زنجبیل: زنجبیل باعث از بین‌بردن حالاتی مثل حالت تهوع در آنفلوآنزا و بهبود سیستم گوارشی می‌شود.

️جو دوسر: جو دوسر نیز منبع غنی از فیبر است که فیبر موجود در این ماده غذایی حاوی باکتری‌های مفید است. همچنین برای افرادی که مبتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا هستند، مناسب است؛ زیرا می‌تواند تب، اسهال و استفراغ را از بین ببرد.

لاکتوز موجود در لبنیات هضم سختی دارد که اگر فرد حالت تهوع شدیدی داشته باشد و با مصرف لبنیات خلط بیشتری تولید کند، نباید آن را مصرف کند.
نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها