آشپزباشی
راضیه یزدینژاد / مدرس آشپزی
گوشت چرخ کرده (گوسفند و گوساله): 300 گرم پیاز : 1 عدد
تخم مرغ کوچک: 1 عدد آرد ذرت: 1 قاشق سوپ خوری
سس خردل: 1 قاشق مربا خوری روغن زیتون: 1 قاشق سوپ خوری
ریحان: کمی نمک و فلفل: به میزان لازم
گوشت چرخ کرده، تخممرغ، آرد ذرت، نمک، فلفل، سس خردل، روغن زیتون، ریحان ساطوری و پیاز رنده شده آب گرفته شده را باهم مخلوط کرده و خوب ورز دهید. گوشت را به صورت همبر درآورده یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا کامل خود را بگیرد. تابه گریل را چرب و هر طرف همبر را 4 دقیقه سرخ میکنیم.
نکته: یک تخممرغ برای 500 گرم گوشت است. برای اینکه گوشت شل نشود میتوان نصف تخممرغ را اضافه کرد.
نظر شما