تعداد بازدید: ۳۵۹
کد خبر: ۱۱۴۹۹
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۰ - 2021 11 December
آشپزباشی
راضیه یزدی‌نژاد / مدرس آشپزی
گوشت چرخ کرده (گوسفند و گوساله): 300 گرم                     پیاز : 1 عدد
تخم مرغ کوچک: 1 عدد آرد ذرت: 1 قاشق سوپ خوری
سس خردل: 1 قاشق مربا خوری روغن زیتون: 1 قاشق سوپ خوری
ریحان: کمی نمک و فلفل: به میزان لازم

گوشت چرخ کرده، تخم‌مرغ، آرد ذرت، نمک، فلفل، سس خردل، روغن زیتون، ریحان ساطوری و پیاز رنده شده آب گرفته شده را باهم مخلوط کرده و خوب ورز دهید.  گوشت را به صورت همبر درآورده یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا کامل خود را بگیرد.  تابه گریل را چرب و هر طرف همبر را 4 دقیقه سرخ می‌کنیم. 

نکته‌‌‌: یک تخم‌مرغ برای 500 گرم گوشت است. برای اینکه گوشت شل نشود می‌توان نصف تخم‌مرغ را اضافه کرد.
نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها