مواد لازم:
سیب :1کیلو
شکر:800 گرم
آب : 2 لیوان
هل : چند دانه
سرکه سفید: نصف لیوان.
زعفران و گلاب و آبلیمو: به دلخواه
سیب ها را پوست گرفته و به دلخواه برش بزنید. بلافاصله در ظرفی که آب و سرکه ریختهاید اضافه کنید و به مدت یک ساعت نگه دارید تا رنگ سیبها عوض نشود.
آب و شکر و هل را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود. به محض جوش آمدن، سیبها را از آب و سرکه خارج کرده و داخل شهد بریزید تا با حرارت کم به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزد.
در اواخر پخت میتوانید 2 قاشق گلاب و 1 قاشق مرباخوری زعفران و آبلیمو اضافه کنید.
چند نکته:
- ️سرکه در طعم سیب تأثیر ندارد و فقط باعث ترد شدن میشود.
- ️برای داشتن مربایی خوش رنگتر، نیم ساعت آن را دم کنید.
-️ من چون طعم سیب را دوست دارم گلاب اضافه نمیکنم.
-️ نیازی به شستن سیبها بعد از مخلوط آب و سرکه نیست.
نظر شما