تعداد بازدید: ۳۰۴
کد خبر: ۱۱۱۱۸
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۹ - 2021 07 November
آشپزباشی
راضیه یزدی‌نژاد / مدرس آشپزی

مواد لازم: 
سیب :1کیلو
شکر:800 گرم
آب : 2 لیوان
هل : چند دانه
سرکه سفید: نصف لیوان. 
زعفران و گلاب و آبلیمو: به دلخواه

سیب ها را پوست گرفته و به دلخواه برش بزنید. بلافاصله در ظرفی که آب و سرکه ریخته‌اید اضافه کنید و به مدت یک ساعت نگه دارید تا رنگ سیب‌ها عوض نشود. 

آب و شکر و هل را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود. به محض جوش آمدن، سیب‌ها را از آب و سرکه خارج کرده و داخل شهد بریزید تا با حرارت کم به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزد.

در اواخر پخت می‌توانید 2 قاشق گلاب و 1 قاشق مرباخوری زعفران و آبلیمو اضافه کنید.

چند نکته:
- ️سرکه در طعم سیب تأثیر ندارد و فقط باعث ترد شدن می‌شود.

- ️برای داشتن مربایی خوش رنگ‌تر، نیم ساعت آن را دم کنید.

-️ من چون طعم سیب را دوست دارم گلاب اضافه نمی‌کنم.

-️ نیازی به شستن سیب‌ها بعد از مخلوط آب و سرکه نیست.
نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها