مواد لازم:
تخم مرغ: 4 عدد
شیر: یک و یک چهارم پیمانه
آرد سفید: دو و یک چهارم پیمانه
کره: 100 گرم
شکر: 220 گرم
بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
وانیل: کمی
شیوه پخت: کره و شیر را با هم روی حرارت بگذارید تا کره باز شود. نیازی نیست که شیر بجوشد.
تخم مرغ و شکر را خوب به هم بزنید تا حجمش دو برابر و کرمی و کشدار شود. وانیل را اضافه کرده همچنان با همزن بزنید و شیر و کره داغ را به آن اضافه کنید.
بعد آرد و بکینگ پودری را که سه بار الک شده طی سه مرحله به آن اضافه کنید و با لیسک به هم بزنید.
مواد را توی قالبی که چرب کرده و آرد پاشی کردهاید بریزید در فر دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار بدهید.
نوش جان ️
نظر شما