مواد لازم:
خیار بوتهای، سیر، ترخون، فلفل، نخود خام، نمک، سرکه و شیشه تمیز و خشک.
حتماً همه موارد بالا باید کاملاً خشک باشند. خیس یا مرطوب بودن آنها باعث کپک زدن میشود!
شیوه تهیه:
در خیارها با استفاده از خلال دندان یکی دو سوراخ ایجاد میکنیم.
این کار از چروک شدن و یا پف کردن خیارشور جلوگیری میکند.
در شیشه، خیارها، ترخون، سیر و فلفل را قرار داده تا جایی که تمام فضای شیشه را پر کند.
برای ترد شدن آن، از چهار تا پنج عدد نخود خام استفاده میکنیم.
به ازای هر شیشه یک قاشق پرنمک را با یک چهارم لیوان سرکه و آب جوشیده سرد شده مخلوط کرده و شیشه را با آن پر میکنیم و تکان میدهیم. سپس در شیشه را بسته در جای خنک و دور از نور آفتاب قرار میدهیم.بعد از یک هفته قابل استفاده است.
نظر شما