تخم مرغ: 4عدد
شیر: یک و یک چهارم پیمانه
آرد سفید: دو و یک چهارم پیمانه
کره: 100 گرم
شکر: 220 گرم
بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
وانیل: کمی
کره و شیر رو با هم روی حرارت بذارید تا کره باز بشه. نیازی نیست که شیر بجوشه.
تخممرغ و شکر رو خوب هم بزنید تا حجمش دوبرابر و کرمی و کشدار بشه. وانیل رو اضافه کنید.همچنان با همزن بزنید و شیر و کره داغ رو بهش اضافه کنید.
بعد آرد و بکینگ پودری رو که سه بار الک شده طی سه مرحله بهش اضافه کنید و با لیسک به هم بزنید. توی قالبی که چرب کردین و آرد پاشی شده بریزید در فر دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار بدین.
نظر شما