تعداد بازدید: ۳۱۲
کد خبر: ۱۰۶۲۲
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۹ - 2021 19 September
آشپزباشی
راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی
تخم مرغ: 4عدد
شیر: یک و یک چهارم پیمانه
آرد سفید: دو و یک چهارم پیمانه
کره: 100 گرم
شکر: 220 گرم
بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
وانیل: کمی

کره و شیر رو با هم روی حرارت بذارید تا کره باز بشه. نیازی نیست که شیر بجوشه. 

تخم‌مرغ و شکر رو خوب هم بزنید تا حجمش دوبرابر و کرمی و کشدار بشه. وانیل رو اضافه کنید.همچنان با همزن بزنید و  شیر و کره داغ رو بهش اضافه کنید. 

بعد آرد و بکینگ پودری رو که سه بار الک شده طی سه مرحله بهش اضافه کنید و با لیسک به هم بزنید. توی قالبی که چرب کردین و آرد پاشی شده بریزید در فر دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار بدین.
نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها