مدیر جهادکشاورزی شهرستان نیریز از پایان برداشت آلوبخارای دیم در نیریز خبر داد.
روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی: علیرضا بصیری گفت: عمده سطح زیر کشت این محصول در منطقه مشکان به مساحت 225 هکتار واقع شده که 210 هکتار آن بارور است.
وی افزود: عملیات برداشت آلوبخارا از اواخر مردادماه آغاز شد و در دهه اول شهریورماه به پایان رسید.
وی تصریحکرد: عملکرد محصول آلو بخارای تر با توجه به خشکسالی و سرمازدگی در سال جاری 210 تن بوده که نسبت به شرایط طبیعی با اُفت 420 تنی مواجهایم.
او خاطر نشانکرد: این محصول به صورت سالم، کاملاً ارگانیک و بدون استفاده از هیچگونه کود و سموم شیمیایی تولید میشود.
بصیری به مصارف این محصول نیز اشاره و اظهارکرد: انواع مختلف آلو در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان بهکار میرود.
نظر شما