نخود خیس خورده: یک کاسه متوسط
پیاز: یک عدد / سیر: 5 حبه
گوجه فرنگی کوچک پوست گرفته شده: 1عدد
سیبزمینی کوچک خام: یک عدد
سیبزمینی کوچک پخته شده: 1 عدد (باعث ترد شدن فلافل میشود)
ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر گشنیز
نخودها را دو روز قبل در آب خیس کنید و چند نوبت آب آن را عوض کنید و در یخچال نگه دارید تا بو نگیرد. همه مواد را با هم چرخ کنید تا یکدست شود. بعد 4 تا 5 قاشق آب را به آن اضافه کنید تا مواد کمی نرم تر شود و در روغن سرخ کنید.
نظر شما