تعداد بازدید: ۲۹۸
کد خبر: ۱۰۵۴۸
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۷ - 2021 12 September
بسیاری از خانمها در صورت کپک‌زدن رب، فقط با قاشق روی رب و قسمت کپک‌زده را برمی‌دارند و باقی رب را مصرف می‌کنند؛ اما باید بدانید اگر رب کپک زد، دیگر آن را مصرف نکنید؛ زیرا سمهایی که به وسیله کپک زدن در رب تولید می‌شود، در لایه‌های پایینی نفوذ می‌کند و اسپور (هاگ) قارچها  نیز که با چشم قابل دیدن نیستند، وارد لایه‌های پایینی می‌شود.

مصرف این ربها، برای سلامتی بسیار خطرناک است.
نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها